Welkom bij Eeterij De Dis, de nieuwe eetgelegenheid in Winschoten met een passie voor koken en gastvrijheid. Door een ongedwongen, huiselijke sfeer voelt u zich vast gauw thuis.

Wij geloven in pure kookkunst en gebruiken verse en lokale producten. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk onbewerkt en biologisch, zonder toevoegingen of dat ze gemanipuleerd zijn. Uiteraard houden we rekening met het seizoen en koken met respect voor dier en milieu.

De gerechten die we serveren worden met zorg en liefde bereid. Onze stijl is te omschrijven als ‘de internationale keuken met een hip tintje’. De wijnen die we schenken zijn daar ook met zorg door ons op geselecteerd.

In het restaurant kunt u binnen lekker genieten van het buiten gevoel met een uitzicht op onze besloten stadstuin. Maar u kunt natuurlijk ook buiten aanschuiven.

Als gast staat u bij ons centraal en we doen ons uiterste best om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.
Heeft u speciale wensen dan horen we dat graag zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Het team van Eeterij De Dis

De Dis verwijst naar een mooi opgemaakt bord, een gezellige tafel en natuurlijk het tafelen in het algemeen. Of je dit nu met je geliefde, je familie of met collega’s doet. Aan tafel wordt gelachen, geluisterd, er worden anekdotes verteld en je leert elkaar beter kennen.