Hier vindt u ons menu. We wisselen vaak van kaart omdat we met de seizoenen mee koken. Heeft u bij ons iets lekkers gegeten en staat het niet meer op de kaart? Dat is geen probleem wanneer u het twee dagen van te voren aangeeft.

    • Starters

    • MACHO NACHO

      4.75

      Tortillachips met tomatensalsa en mozzarella

    • RUSTIEK BROOD

      4,75

      Rustiek brood met kruidenboter en Groningse koolzaadolie

    • KNOFLOOKOLIJVEN

      4,75

      Portie  knoflookolijven

    • Voorgerechten

    • STEAK TARTAAR

      6.75

      Steak tartaar van ossenworst met augurk, kappertjes, ei en truffelmayonaise

    • GEROOKTE ZALM

      6.75

      Gravad Lax met dille mosterddressing

    • GEITENKAAS

      6.75

      Gebakken geitenkaas op een salade met honing en nootjes

    • HALLUMI

      6.75

      Salade met 0.a tomaten en Cypriotische geitenkaas

    • Soepen

    • DAGSOEP

      4.50

      Wisselende dagsoep.

    • Vlees

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet.

    • BIEFSTUK

      17.25

      Eye-end biefstuk van het Ierse Limousin rund met gebakken champignons, spekjes en rozemarijn

       

    • RIBS

      17.25

      Zacht pittige short- ribs van het rund met knoflook of chilisaus

    • BOERDERIJEEND

      17.25

      Rose gebakken eendenborst met een saus van appel en Calvados

    • VARKENSHAAS

      17.25

      Gebakken varkenshaas met romige gorgonzola-saus

    • LAM

      17.25

      In de oven gegaarde lamsbout met tijm, knoflook en home -made tsasikisaus

    • BAVETTE

      17.25

      Super malse " vergeten" biefstuk met chimichurrisaus ,

    • HAMBURGER

      17.25

      Runderhamburger met pittige BBQ-saus geserveerd in een bunbroodje

    • BUITEN HET MENU OM

      16.50

      Naast de kaart is er meestal wel iets extra's gemaakt

    • Vis

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet.

    • ZALM

      17.25

      Gebakken zalm in met knoflookmayonaise

    • VISPOTJE

      17.25

      Vispotje met verschillende soorten vis, prei en room

    • Vegetarisch

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet.

    • SPINAZIE

      17.25

      Spinazielasagne met huttenkase en zongedroogde tomaten

    • VEGABURGER

      17.25

      Hamburger van gegrilde aubergines, courgette en mozzarella op een bun-broodje

    • FALAFAL

      17.25

      Kikkererwtengerecht met home-made tzatziki

    • Nagerechten

    • DAME BLANCHE

      6.75

      Vanille-ijs met chocoladesaus, room en advocaat

    • BROWNIE

      6.50

      Chocolade bommetje van brownie met chocoladeijs, chocoladesaus en nootjes

    • ETON MESS

      6.50

      Klassiek roomdessert met o.a aardbeien , merinques en vruchten

    • PANNACOTTA

      6.75

      Italiaans nagerecht van ingekookte room met vruchtencoulis

    • CITROENIJS

      6.75

      Citroensorbetijs met Limoncello en muntsaus

    • TAART

      6.75

      Wisselende taart gebakken door Christina

    • IJS KOFFIE

      6.75

      Bollletje ijs met Kaluha, espresso, room en chocolade schilfers