Hier vindt u ons menu. We wisselen vaak van kaart omdat we met de seizoenen mee koken. Heeft u bij ons iets lekkers gegeten en staat het niet meer op de kaart? Dat is geen probleem wanneer u het twee dagen van te voren aangeeft.

    • Starters

    • MACHO NACHO

      4.75

      Tortillachips met tomatensalsa en mozzarella

    • RUSTIEK BROOD

      4,75

      Rustiek brood met kruidenboter en Groningse koolzaadolie

    • KNOFLOOKOLIJVEN

      4,75

      Portie  knoflookolijven

    • Voorgerechten

    • GEROOKTE ZALM

      6.75

      Gerookte zalm met forelmousse en dragonmayonaise

    • CARPACCIO

      6.75

      Dun gesneden gebraden kalfsmuis met geraspte parmezaanse kaas en balsamico

    • COURGETTE

      6.50

      Salade met zoet-zure courgettelinten, pesto en fetakaas

    • EENDENBORST

      6.75

      Rose gebakken eendenborst met cranberrycompote

    • Soepen

    • DAGSOEP

      4.50

      Wisselende dagsoep.

    • Vlees

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet.

    • KIP

      16.75

      Gebakken kippendijen met zoetzure courgettelinten en een vleugje limoncello

    • PULLED PORK

      17.25

      Pulled pork met pittige BBQsaus geserveerd in een bun-broodje

    • BIEFSTUK

      17.25

      Biefstuk van het Ierse Limousin rund met kruidenboter

       

    • RIBS

      17.25

      Zacht pittige short- ribs van het rund met knoflook of chilisaus

    • EENDENBOUT

      16.75

      In ganzenvet gekonfijte eendenbout

    • STRUISVOGEL

      17.25

      Malse struisvogel biefstuk met gepofte knoflook

    • SPIES

      17.25

      Spies van diamanthaas met salsa verde

    • SUKADE

      17.25

      Langzaam gegaarde sukade van het weiderund met rodeport-jus

    • BUITEN HET MENU OM

      16.50

      Naast de kaart is er meestal wel iets extra's gemaakt

    • Vis

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet.

    • ZALM

      17.25

      Gebakken zalm in filodeeg met spinazie

    • COQUILLES

      17.25

      Gebakken coquilles met pernod-roomsaus

    • Vegetarisch

      Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, frisse salade, aardappelgarnituur en friet.

    • SJALOTTENTAART

      15.95

      Kleverige sjarlottentaart met blauwschimmelkaas-dressing

    • SPINAZIE

      17.25

      Spinazieflan met geitenkaas

    • LINZENPATE

      17.25

      Meatloof van linzen met tomatensaus

    • Nagerechten

    • DAME BLANCHE

      6.75

      Vanille-ijs met chocoladesaus en room

    • IJSTAART

      6.75

      Ijstaart met fruit en zoete merenques

    • STICKY TOFFEE PUDDING

      6.75

      Wereldberoemd dessert met een heerlijke karamelsaus

    • CHOCOLADEMOUSSE

      6.75

      Mousse van chocolade, gember en room

    • FLENSJES

      6.75

      Flensjes met lemon-curt, ijs en room

    • CREMA CATALANA

      6,75

      Romig typisch Spaans dessert met een krokant suikerlaagje